Line-Up Mainstage

bandphoto

MAGNETICA

4 vrienden brachten hun passie van samen meer dan 20 jaar voor de metalband Metallica samen in één band en begonnen zo de eerste Belgische Metallica tribute band. Al 8 jaar brengen zij de perfecte Metallica covers door hard werk, het perfecte materiaal en een geweldige drang naar perfectie. We don’t go for nothing less! Only Metallica does it better!!

Metalica, Metal

bandphoto

PAVLOVE

“A stress-relieving & fever enhancing band” is hoe ze het zelf omschrijven op hun facebook pagina. De Gentse band, met een vleugje broer en zus uit Aalst, komt jullie tot verliefd worden, oncontroleerbaar dansen, oorwormen en laat je de tijd helemaal vergeten. Avontuurlijk, speelse en toegankelijke indiepop.

Indie pop, Psych Rock

bandphoto

PEENKILLER

Danko jones, twisted sister, motley Crue, Ramones, …..u gebracht door de plaatselijke helden drummerman, Fred Concrete, Mike the Acorn, snuf man en Frank the Tank.

Punk, Fong Betong

bandphoto

MOMENTS

Top in de Belgische Hardcorescene!! Moments bouwde de laatste jaren een stevige reputatie op. Een band van jonge mannen die weten waar ze naartoe willen. 2 maal Groezrock en Jera on air is niet voor iedereen weggelegd. Op 27 mei brengen ze hun nieuwste EP uit “Outlast” en op Herderrock kan je daar live van genieten!

Melody driven Hardcore

bandphoto

GUARNERE

Wie? Wat? Wel euh…William Guarnere was een soldaat in de Easy Company, 2nd Battalion, 506th Parachute Infantry Regiment van de 101ste Airborne Division. Guarnere kreeg de bijnaam “Wild bill” omdat hij zo roekeloos was tegenover de vijand! En de band volgt zijn voorbeeld….roekeloos tegenover u allen. Lijkt mij een uitdaging.

Rock, Blues

bandphoto

RADIO ROCK 'N ROLLA

Jaar na jaar is deze DJ onze vaste afsluiter. En telkens weer verrast hij ons met strakke beats, shaky boogies en soms wel eens een melige slow. Radio Rock 'N Rolla zorgt ook dit jaar weer voor een geweldige afterparty.

DJ, Ambi, ...

Cosy-Corner

cosybandphoto

BROODZAK

Broodzakken zijn er in alle formaten! Ze passen zich als het ware aan de vulling aan. Hier brengt een VOLkorenbrood en een Baguette u het beste van zichzelf zichzelf aanpassend aan u en de staat van dronkenschap waarin u zich zo vroeg op de dag al kan in bevinden! Schreeuw om een cover van je lievelingsnummer van Britney Spears…je weet maar nooit. Talent en een zak vol goesting brengen ze ook voor u mee, of dat hopen wij als organisatie dan toch.

Akkoestisch, Rock, Op t gemak

cosybandphoto

KLOOT PER W

Vlaamse zanger, multi-instrumentalist, graficus en illustrator….. Kloot “de man die alles kan” Perwez heeft adelbrieven bij The Misters, The Employees, Humo’s Rock rally, De Lama’s, stubru, De Belpop Bastards en jawel ook gewoon helemaal solo. Hij deed het akoestisch. Hij deed het elektrisch. Hij deed het met tapes en een ritme-box. Hij liet ons cassettes, singles, een solo-elpee en duizend tekeningen na. Een kerel met ballen, die Kloot.

Rock, Other

cosybandphoto

NIRVAANA UNPLUGGED IN HERDERSEM

In Aalst woont een man, en wat die met zen stem allemaal kan…….Laat ons vooral geen afbreuk doen aan de muzikanten die hem telkens vergezellen op zijn verovertochten van muzikale zieltjes, maar we zijn wat blij dat De Man in kwestie alweer zen stem verleend aan een nieuw projectje. Tom De Man en co brengen u integraal, volledig en ook in zijn geheel, de akoestische set van Nirvana Unpluged in New York….maar dan in die andere wereldberoemde stad Herdersem.

Nirvana, Unplugged