Line-Up Mainstage

bandphoto

JERK BEEFY

Nieuw project van muzikale duizendpoot en ½ van Broodzak, Brozi Serluppus. Oppeppende punk om het Herderrock hoofdpodium te openen. Laat de señoritas maar komen!

Hard Rock

bandphoto

GOLDEN GREEN

The Mods are back. Terug van een hele tijd weg geweest en daar zijn we bijzonder blij mee. Dit Trio brengt nog de songs van vroeger en nieuw werk zoals we het kennen, meerstemmig, snel, ruw en met een hoog popgehalte. Na meer dan 10 jaar terug op een Herderrock podium, feest Gegarandeerd!!

Poprock

bandphoto

HOUSTON’S PROBLEM

In hun eerste jaar ging de band op zoek naar hun eigen sound en stijl. Onderweg bouwde ze een stevige live-reputatie op met o.a. de publieksprijs op Stockwood 2013. Ondertussen creëerde de band een eigen sound die doet denken aan de bands uit de Palm Desert Scene in combinatie met catchy vocals.

Alternatief

bandphoto

BROKEN BOTTLE BIG BAND

Je zou van the BBBB kunnen zeggen dat het een coverband is, maar dan heb je ze waarschijnlijk nog nooit live on stage gezien. The BBBB is de heetste partyband van het moment. Met 8 jaar ervaring en meer dan 200 optredens op de teller. Het hoofd podium wordt in stijl afgesloten en je dansbenen zullen helemaal opgewarmd zijn.

Partyband, Ska

bandphoto

RADIO ROCK 'N ROLLA

Jaar na jaar is deze DJ onze vaste afsluiter. En telkens weer verrast hij ons met strakke beats, shaky boogies en soms wel eens een melige slow. Radio Rock 'N Rolla zorgt ook dit jaar weer voor een geweldige afterparty.

DJ, Afterparty

Cosy-Corner

cosybandphoto

SCHAAMTELOOS

7 leerkrachten 7 collega’s 1 passie Ze brengen u op geheel eigen wijze akoestische versies van een breed, heeeeel breed, repertoire.

Akkoestisch, Snuifje folk

cosybandphoto

JULIEN FIRMIN

Gentse singer songwriter die je zal verbazen met uitstekend gitaarwerk, prachtige songs en Damnn goede stem. Zonder overdrijven een enorme aanrader.

Akkoestisch, Singer Songwriter

cosybandphoto

CHACKIE JAM

Winnaar van de nieuwe lichting op Studio Brussel met het nummer Hachi. Synthpop waarbij de minst beweeglijke onder ons onbewust een danspasje zullen op wagen. Een drukke zomer met o.a. Pukkelpop sluiten ze bij ons af…een hoogtepunt.

80's, Synthpop